woensdag 19 september 2007

Saludos

Jowjow vriendjes, gerelateerden en andere lieftalligen,

bij deze de officiële inwijding van onze annenannelies-site, ons onvervlogen communicatiemiddel voor de komende 2 maanden. We beloven op ons plechtige communiezieltje dat we hier geregeld van ons zullen laten horen, voor zover het chileense internetparadijs dit toestaat. Hou jullie zeker niet in om het omgekeerde ook te doen.

De kabassen zijn bijna gepakt, de vliegtuigen gereserveerd, de ticketten elektronisch, dus die vergeten zit er zeker niet in, en de reisgidsen vragen gewoon om ter plekke uitgetest te worden. Morgen in de vroegte zetten we onze milieu-graad om in de praktijk en bevuilen we vol enhousiasme het Belgische luchtruim om zo directement goed te beginnen en de verkeerde kant uit te vliegen richting Frankfurt ende Zurich. Na een uitgebreide exploratie van de Zwitserse luchthaven wordt dit euvel dan rechtgezet en trekken we toch maar eens westwaarts, jawel ann, westwaarts. Vrijdag 9u50 plaatselijke tijd zetten we dan onze eerste stapjes op chileense bodem.

Vanaf morgen staan we dus niet meer open voor alle vormen van gsm-verkeer die tegenwoordig al bestaan, dus ge moet niet stiekem proberen. Mailen mag altijd, de spam filteren we er zelf wel uit, maar verwacht alleszins niet meteen antwoord.

Weerziens den 23ste november voor wie ons genen dag langer meer missen kan.

Hasta luego,
Ann en Annelies

5 opmerkingen:

Laifie zei

Hey Ann (en Annelies natuurlijk ook),

ik zal proberen om jullie avonturen te volgen via de blog. Héél veel plezier alvast! En pas op van de mannen met vieze vuile ziekten hé ;-)

Groetjes, Lieve

Unknown zei

Goede reis! Er brandt thuis een kaarsje voor een behouden vlucht. Amuseer jullie op de luchthaven en de vlieger oh, ja en natuurlijk ook in Chili!
Groetjes, Karen en Lieven.

mama AA zei

Aan het AA-team,

Had me graag aangeboden met jullie rugzakken rond te zeulen enkel en alleen al om jullie foto's te trekken, wat dan zéér zeker van betere kwaliteit zal betuigen. Dus trek niet zomaar. Denk wat je wil trekken (=onderwerp), richt aandacht op dat onderwerp en vereenvoudig het onderwerp (=niet te veel nevendetails). Een goede raadje van je mamaatje.

AA mama

Amaury zei

Annelies,

Je zit nu in Chili.. Slecht bier, matig weer en ik die ontbreekt.. Pfff.. Je begint je vast af te vragen waarom je ooit vertrokken bent.. Gelukkig kan de onderstaande site je vermaken en je balgevoel op peil houden.. Ik kon dat beest alvast reeds eenmaal verslaan...

http://en.t45ol.com/play/1245/squash-game.html (enter om service te geven)

je meter zei

Dag Anne & Lies,

Je meter hier. Spijtig dat ik tijd geen meer had om je uit te wuiven en om je verjaardag samen te gaan verdrinken... Maar afstel is geen uitstel bij mij hoor (of toch?)
Als je terug bent zal ik je zeker onderdompelen in lekkere chocola met of zonder warme melk. Of toch liever een palmke?
Amuseer je lekker in Chili. Ik probeer je op tijd en stond te volgen via deze blog.
Hebben ze daar ook goede koffie?
Tot later
Je meter